Over ons

andras-vas-WIlBF2mABYM-unsplash (1)

Over ons

Bij Autoglas Parts Center BV staan we voor kwaliteit en vakmanschap. Al jaren zijn wij dé specialist op het gebied van autoglas, en we zijn trots op onze uitgebreide kennis en ervaring in de branche. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe voorruit, een zijruit of een andere glasoplossing voor uw voertuig, wij hebben het allemaal. Ons team van deskundige monteurs zorgt ervoor dat elke installatie vlekkeloos verloopt, zodat u weer veilig de weg op kunt. We begrijpen het belang van helder en betrouwbaar glas, en daarom bieden we alleen producten van de hoogste kwaliteit. Ervaar het verschil bij Autoglas Parts Center BV en rij met vertrouwen.

Onze klanten zijn onze beste referentie

Marie Jans
Marie Jans
Willebroek
Lees verder
Ik had een barst in mijn voorruit en het team van Autoglas Parts Center BV heeft het snel en professioneel gerepareerd. Geweldige service en vriendelijk personeel. Zeer aan te bevelen!
Celine Vandermeuelen
Celine Vandermeuelen
Beringen
Lees verder
Bij Autoglas Parts Center BV kreeg ik deskundig advies over welk type glas het beste was voor mijn auto. De installatie was naadloos en het eindresultaat was indrukwekkend. Dank je wel!
Karel Jacobs
Karel Jacobs
Leuven
Lees verder
Ik ben al jaren klant bij Autoglas Parts Center BV en ze stellen nooit teleur. Hun aandacht voor detail en professionaliteit is ongeëvenaard. Ik kan ze zonder twijfel aanbevelen!

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelheid

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze professionele experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden